Sensio

ZDSN is exclusief distributeur van Sensio home management systemen.

Sensio is een gerenommeerd Noors bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van intelligente home management systemen. Sensio ontwikkelt alles in eigen beheer, van de smarthome controllers X1 en SC1 tot de programmeertools en gebruikersinterface. Dit stelt Sensio in staat om snel nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan te passen aan de markt. Inmiddels heeft Sensio duizenden installaties in bedrijven en woningen gerealiseerd. Sensio levert haar producten aan o.a. Eaton Noorwegen (voor xComfort de X1 en SC1 controllers Eaton no xComfort catalogus ) , MIBA leverancier van Mitsubishi verwarmings en aircosystemen en Lyse Group leverancier van energie, netwerken en media. Naast ZDSN Nederland zijn er zakelijke partners in Duitsland, Zwitserland en Spanje.


Geniale beheersing en visualisatie.
Het (Sensio) bedieningsscherm is eenvoudig en overzichtelijk. Het wordt ingericht naar persoonlijke situaties, waardoor er alleen relevante symbolen te zien zijn. Het bedieningsscherm ziet er altijd hetzelfde uit, of u nu gebruik maakt van een ingebouwd wandpaneel, computer, tablet of smartphone.
De Sensio visualisatie geeft altijd: de status van de installatie weer en maakt toepassingen betrouwbaar bedienbaar altijd en overal.
DEMO Sensio